Event Day Schedule

 


 

10th OCT 2015 EVENT SCHEDULE

 


PART 1

Student Check-in (30 minutes)

9:00am – 9:30am

 

First Session (90 minutes)

9:30am – 11:00am

 

Break (15 minutes)

11:00am – 11:15am

 

Second Session (75 minutes)

11:15am – 12:30pm

 


 

Lunch (60 minutes)

12:30pm – 1:30pm

 


PART 2

Third Session (90 minutes)

1:30pm – 3:00pm

 

Break (15 minutes)

3:00pm- 3:15pm

 

Fourth Session (90 minutes)

3:15pm- 4:45pm 

 

Break (15 minutes)

4.45pm – 5.00pm

 

Open Question Time

5.00pm – 6.00pm

 


 

Event End